marți, 29 decembrie 2009

Viitorul Hummer în viziune românească!Un designer român le-ar putea da idei chinezilor pentru dezvoltarea unui nou SUV compact. Iată Hummer HB Compact Offroader Design Concept de Ciprian Andruş!

Ciprian Andruş mai vine cu o propunere de design interesantă, una mult mai futuristă decât conceptul retro Dacia MC. Acum încearcă să revigoreze designul Hummer, o marcă despre care nu am prea auzit prea multe de la preluarea de către chinezii de la Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Co. Noile schiţe reprezintă un Hummer compact, dar care etalează calităţi de offroader veritabil, având o siluetă de buggy gata de aselenizare.

Conceptul aproape că nu are console, are o gardă la sol înaltă, roţi masive, parcă de monster truck şi îmbină stilul "milităresc" cu detaliile foarte high-tech , vezi parbrizul. Există însă şi propunerea cu o suprafaţă vitrată frontală mai convenţională, dar parcă exerciţiul de design îşi pierde din farmec fără futurista construcţie.

Ciprian spune că acestui vehicul, pregătit parcă pentru a concura la clasa extrem, i se potriveşte un motor V6 biodiesel cuplat la o cutie automată cu şase rapoarte . În plus caracterul aventurier este pus în valoare şi de winch-ul ascuns în bara din faţă şi ranforsările inferioare pentru a proteja şasiul de stâncile contondente.

Mai multe imagini cu Hummer HB Compact Offroader Concept puteţi găsi aici

Sursa: promotor.ro

Un comentariu :

  1. I'd say...yuck. Cam urat. Nu prea pastreaza mostenirea hummer. Oricum, de la H3 incolo s-au cam prostit. Una-i sa vezi pe cineva cu un H1 Alpha, si alta-i unu' cu un amarat de H2 sau H3 SUT.

    RăspundețiȘtergere