miercuri, 2 decembrie 2009

Un tânăr din Deva, fără permis, a făcut şase victime într-un accident

În accidentul petrecut la intrarea în oraşul Simeria, o adolescentă şi-a pierdut viaţa, alte patru persoane au fost rănite grav.

Coliziunea s-a produs aseară în jurul orei 21.00, în zona barierelor la trecerea peste calea ferată de pe DN 7, în apropiere de Simeria.
Din primele cercetări ale poliţiştilor Serviciului Rutier Hunedoara, accidentul a fost cauzat de o depăşire neregulamentară.“Şoferul unui Volswagen, un tânăr din Deva (n.r. Ciprian Rad), în vârstă de 24 de ani, care nu poseda permis de conducere, a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul pe care îl conducea a derapat şi s-a izbit frontal de un microbuz care se îndrepta din sens opus, în direcţia Deva - Braşov”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Adolescentă decedată la spital
Impactul a fost violent. Patru dintre cei şase pasageri aflaţi în microbuzul cu care plecaseră de dimineaţă de la Viena, (trei femei şi un bărbat), toţi din zona Braşovului, au fost răniţi, doi mai grav.

Pentru scoaterea celorlalţi trei pasageri din Volswagenul care în urma coliziunii a fost proiectat într-un parapet, au intervenit echipajele Descarcerării. “Răniţii au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi cu ambulanţele la spitalul din Deva. În stare critică a fost adusă o adolescentă de 22 de ani (n.r.: Coste Cristina), din VW. Deşi medicii au încercat salvarea ei prin manevre de resuscitare, tânăra a murit la spital, a declarat locotenentul Anemona Doda, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Şoferul riscă închisoarea
Circulaţia pe drumul european Deva - Sibiu a fost blocată în zonă, pe ambele sensuri, timp de mai bine de o oră şi jumătate. Potrivit poliţiştilor, pe numele tânărului devean aflat la volanul Volswagenului a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru conducere fără permis a unui autoturism pe drumurile publice.

Sursa : Adevrul

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu