duminică, 27 decembrie 2009

Teapa auto

" Zilele trecute vorbeam cu un prieten in parcare,un coleg de munca de-al lui avea un Alfa Romeo,nu stiu modelul, in 2 usi, din 2007 pe leasing. Vroia una mai mare, sa vanda nimic, hai sa faca un schimb. Cauta pe net gaseste un Chrysler care vroia schimb, din Ploiesti, vb pe net la telefon, detalii toate cele ramane sa se intinleasca. Si el "fraier" , ala da un Chrysler si ia o Alfaromeo si preia si leasingul,dubios din start,dar...nimic.Se intinlesc prin Ciolpani vede masina, ok, ii place ,facem schimb. Ala ii da talon , 2 chei si copie dupa buletin, corespunde cu buletinul, el ii da talonul si o cheie. Domne hai sa nu facem actele , sa mergem cu masinile cateva zile si daca e ceva sa nu iti placa nu facem schimbul, ok, asa ramane.
Ajunge in Buc si nevasta-sa ii zice ( abia acum) sa mearga la Politie sa verifice masina. Ajung acolo si, binenteles, "surpriza", masina este furata de 3 luni din Craiova si numerele apartin unei Dacii. Buletinul fals, talon fals.
-De unde ai masina
-Pai uite asa si asa
-Unde este masina
-Parcata in fata,ce facem acum?
-Bagam masina in curte o sigilam si depuneti plangere.
Iesi in fata politiei...ia masina...
Unde ai parcat-o domne?
-Aici,doar nu sunt beat.
A disparut! Au fost urmariti si cu a 3-a cheie a plecat cu masina.
-Haideti inapoi sa completam plangerea si cu disparitia masinii...

Dupa vre-o saptamana il suna politia, a prins Chrysler-ul la un filtru cu numere de SUA si fara acte, normal. Au fost arestati 3 tipi si l-au chemat la indentificare, nu era ala printre ei. A ramas si fara masina si cu 550euro pe luna inca 2 ani...prostia se plateste, cateodata extrem de scump. "

Sursa : Forum Pc Garage

Cascati ochii, ca altfel beliti ...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu