miercuri, 23 decembrie 2009

Şeful Ferrari confirmă revenirea lui Schumy

Pare tot mai clar că Michael Schumacher va reveni în Formula 1 şi că îşi va atribui şi titlul de cel mai bătrân pilot care "redebutează" în Formula 1, din era modernă.

Zvonul aparent utopic, Michael Schumacher în Formula 1 la Mercedes GP, este foarte aproape de a deveni realitate, Luca di Montezemolo a confirmat că există o foarte mare posibilitate ca Schumy să revină la anul sub blazon argintiu Mercedes . Şeful de la Ferrari a rămas cu un gust amar totuşi, spunând că adevăratul Schumacher va fi cel de la Ferrari şi nu acel Schumacher care va pilota pentru Mercedes, insinuând că germanul nu va mai reedita aceleaşi performanţe niciodată.

Nigel Mansell consideră însă că Schumacher se poate bate pentru titlu mai ales că va avea de partea sa pe Ross Brawn, omul cu care a colaborat cel mai bine. Nu întâmplător l-am citat pe Mansell, dar pilotul britanic are de "pierdut" dacă Schumacher chiar va reveni în Formula 1, urmând să fie deposedat de titlul neoficial de veteranul cel mai bătrân care a revenit în Formula 1, la vârsta de 41 de ani.

Pilotul britanic consideră însă că Schumacher se poate bate la titlu, iar dacă asta se va întâmplă îi va subtiliza lui Mansell şi titlul de cel mai bătrân campion din era modernă a Formulei 1. Schumacher va face pereche cu mai tânărul său conaţional Nico Rosberg şi, cu siguranţă, revenirea sa va aduce multe puncte de rating Formulei 1, revenirea sa urmând să atragă foarte mult interes.

Sursa: promotor.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu