miercuri, 9 decembrie 2009

O româncă a păgubit un francez cu 200.000 de euro. L-a sunat, totuşi, să-i mulţumească

Dragostea şi afacerile nu fac casă bună. A simţit-o pe pielea lui un francez care a plătit 200.000 de euro pentru aventura vieţii lui.

Mai exact, bărbatul şi-a vândut casa pentru a investi în imobiliare, în Galaţi. A virat însă toţi banii în contul iubitei sale - o româncă de 21 de ani, iar aceasta a fugit şi l-a lăsat lefter. L-a sunat, totuşi, să-i mulţumească, iar acum francezul încearcă să facă rost de bani ca să se întoarcă în ţara lui.

În urmă cu un an, bărbatul în vărstă de 60 de ani, a întâlnit o româncă de 20 de ani, în Spania. S-a îndrăgostit lulea, iar fata l-a convins că e momentul ideal pentru o investiţie imobiliară în România. Zis şi făcut. Omul şi-a vândut casa şi a venit la Galaţi.

"Alexandra mi-a spus sa transfer banii, aceasta suma de 200 000 de euro, in contul ei. Ea mi-a spus ca e destul de greu ca sa deschizi un cont in Romania si dureaza cam 15 zile. Banii i-au intrat in cont pe 2 decembrie", a spus păgubitul.

Imediat ce s-a văzut cu contul plin, fata a dispărut.

"Joi, pe 3 decembrie, Alexandra s-a simţit rău şi a rămas în camera de hotel. Vineri dimineaţa, a plecat să-şi facă o radiografie la stomac şi la 11.30 am primit un telefon de la ea. Mi-a spus doar atât: "Mulţumesc pentru cadou. La revedere!" Iar de vineri nu mai am nici o veste de la ea", povesteşte bărbatul.

Rănit în amorul propriu, dar şi cu portofelul gol, francezul s-a dus glonţ la poliţie.

"S-a stabilit că fapta nu întruneşte elementele unei infracţiuni, cetăţeanul francez efectuând transferul bancar de bună voie", a spus Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

Francezul, rămas acum fără niciun ban în buzunar, şi-a angajat un avocat, pe datorie, şi speră să-şi recupereze paguba. Până atunci încearcă să facă rost de bani pentru a se întoarce acasă.

Sursa : Realitatea

2 comentarii :