duminică, 13 decembrie 2009

Înscrierile la bacalaureat decurg normal, chiar dacă de luni profesorii au concediu fără plată

Înscrierea candidaţilor la examenul naţional de bacalaureat se va desfăşura normal în intervalul 14-18 decembrie, chiar dacă de luni profesorii intră în concediul fără plată, iar MECI a permis ca dosarele să poată fi depuse şi cu câteva zile mai devreme, respectiv între 9 şi 11 decembrie.

Secretarul de stat pentru învăţământul preuniversitar, Oana Badea, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX că înscrierile la bacalaureat se vor desfăşura normal în intervalul 14-18 decembrie prevăzut în metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului.

"Cine a vrut, a putut opta să depună dosarul chiar mai devreme, adică de miercuri, şi au fost şi astfel de cazuri", a spus Oana Badea.

Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat 2010, înscrierea candidaţilor pentru prima sesiune se realizează în perioada 14-18 decembrie 2009 .

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării (MECI) a anunţat recent că dosarele pot fi depuse şi în perioada 9-11 decembrie.

Secretariatele şcolilor vor rămâne deschise săptămâna viitoare, în perioada concediului fără plată al cadrelor didactice şi, implicit, a vacanţei elevilor, potrivit secretarului de stat.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat că în Capitală înscrierile se vor face potrivit calendarului iniţial stabilit de Ministerul Educţiei, respectiv în perioada 14-18 decembrie.


Sursa : Mediafax

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu