joi, 3 decembrie 2009

In aceasta seara are loc confruntarea finala televizata Basescu - Geoana

Traian Basescu si Mircea Geoana se intalnesc, intr-o confruntare televizata, pentru a convinge electoratul sa ii voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale. Dezbaterea va avea loc la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 19.00, va fi organizata de Institutul de Politici Publice si va fi moderata de jurnalistul Robert Turcescu.

Inca de la inceputul saptamanii, sefii de campanie ai celor doi candidati au facut declaratii contradictorii in legatura cu intalnirea dintre cei doi candidati. "Traian Basescu il invita pe Mircea Geoana la o dezbatere, astazi, la ora 19 (n.r. luni, 30 noiembrie) oriunde si cu orice moderator", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al campaniei lui Basescu, Sever Voinescu. Acesta a afirmat ca e nevoie de cel putin trei dezbateri intre cei doi candidati. "Sper ca de data aceasta, Mircea Geoana sa nu mai fuga de noi si sa ne dea un raspuns", a adaugat Voinescu.

In replica, purtatorul de cuvant al lui Mircea Geoana, Victor Ponta, a declarat ca "domnul Basescu se apuca sa faca invitatii in fiecare zi", mentionand ca va avea loc o singura dezbatere, programata pentru joi.

Sursa : Hotnews

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu