joi, 10 decembrie 2009

Cum să plăteşti cu iPhone-ul la restaurant?

Jack Dorsey, unul dintre inventatorii Twitter, a lansat un produs de plată prin intermediul iPhone: Square. “Cu un mesaj pe Twitter de numai 99 de litere am generat 144 de articole în presa din întreaga lume”, se laudă Jack Dorsey cu Square, o tehnologie pe care o face publică la Le Web. Prezent la eveniment, portalul REALITATEA.NET vă ţine la curent cu cele mai noi trenduri din mediul online.

Square este o soluţie de e-payment care pare să revoluţioneze modul în care consumatorii plătesc pentru bunuri şi servicii. Practic, oricine deţine un telefon mobil poate accepta carduri de credit.

Produsul va permite micilor întreprinzători să renunţe la conturile comerciale oferite de Visa sau Mastercard. Square mai poate fi folosit în magazine online de retail precum Apple Store, la fel cum poţi să-l foloseşti să-ţi cumperi o canapea second hand de pe Craiglist sau să-ţi plăteşti nota la restaurant. “E exact lucrul de care are o femeie, să poată plăti cu ajutorul telefonului mobil”, se amuză Dorsey. Square va fi gratuit, urmând a fi fi disponibil începând de anul viitor în SUA.

Urmăriţi aici cum funcţionează Square.


Sursa : Realitatea

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu