luni, 28 decembrie 2009

Controverse între Elena Udrea şi Alina Mungiu Pippidi pe tema fondurilor europene

În mai multe publicaţii străine au apărut materiale referitoare la ministerul condus de Elena Udrea care va gestiona fonduri europene. EUobserver, Sunday Times şi agenţia UPI au plecat de la afirmaţia Alinei Mungiu Pippidi care a calificat drept revoltătoare numirea lui Udrea la acest minister şi a amintit de relaţia specială pe care aceasta o are cu preşedintele.

Sunday Times a scris ca doamna Udrea, care a pozat în bikini pentru reviste mondene, a primit o parte importantă dintre fondurile UE. Elena Udrea, ministrul Turismului şi al Dezvoltării Regionale, a ţinut astăzi să dea un drept la replică Alinei Mungiu Pippidi: "Este regretabil ca domnia sa, din poziţia pe care o deţine, să transforme o vendetă personală în subiect al unor ştiri ce afectează nu doar imaginea mea, ci şi a României la nivel internaţional. Pe această cale, îi cer doamnei Mungiu-Pippidi să nu abdice de la standardele academice care au cosacrat-o, să lase la o parte resentimentele pe care le are faţă de mine şi, atunci când face aprecieri la adresa activităţii mele publice, să se raporteze la fapte reale, nu la zvonuri fără niciun suport".

Elena Udrea a subliniat că soţul ei nu a avut niciun fel de avantaje de când ea deţine funcţii publice. În plus, Udrea a reamintit că procuorii au dat soluţie de neîncepere a urmăririi penale la acuzaţiile aduse de comisia parlamentară care i-a anchetat activitatea. Actualul ministru al Turismului şi Dezvoltării Regionale a amintit că a dovedit profesionalism în absorbţia fondurilor europene în cabinetul anterior.

Udrea a mai dezminţit că ar fi pozat în reviste în lenjerie intimă.

Sursa : Realitatea

2 comentarii :

  1. Indiferent de ce zic unii, Elena Udrea este o femeie de exceptie!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) O cunosti personal? Sau doar din poze ti-ai dat seama ca e o femeie exceptionala ?

    RăspundețiȘtergere