joi, 10 decembrie 2009

A ajuns la Urgenţe cu un spray în anus

Un bărbat de 43 de ani din Dorohoi a ajuns aseară la Urgenţe cu un spray deodorant cu tot cu capac în anus. Acesta a stat trei zile acasă cu recipientul în anus până prins curaj să ceară ajutorul medicilor.

Bărbatul este căsătorit dar nu are copii. În încercarea de a-şi provoca plăceri sexuale, omul şi-a introdus recipientul cu totul în anus dar nu a mai putut să îl scoată. De ruşine, Ş.I. a stat aşa timp de trei zile în ciuda durerilor extreme. Când nu a mai rezistat a venit la spital cu o maşină de ocazie pentru că îi era jenă să solicite intervenţia ambulanţei.

"Ne-a spus că stătea aşa de pe 6 decembrie când a vrut să încerce o experienţă sexuală nouă. Nu a avut curaj să vină la spital şi a sperat că problema se va rezolva de la sine. Procedeul a fost uşor iar tubul de spray i-a fost scos din anus cu tot cu capac. Singura lui problemă a fost aceea că operaţiunea a fost făcută de o femeie care i-a dat spray-ul acasă drept amintire,, a spus unul dintre medicii Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Botoşani.

Bărbatul a refuzat internarea dar le-a povestit cadrelor medicale că este este fericit că poate sta din nou pe scaun.


Sursa : Adevarul

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu