vineri, 20 noiembrie 2009

Vadim: Basescu vroia sa imi dea 10 milioane de euro pe voturile din turul doi

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, candidat la alegerile prezidentiale, l-a acuzat joi seara pe presedintele Traian Basescu, ca i-ar fi oferit 10 milioane de euro pentru a-i da voturile din turul doi al cursei pentru Palatul Cotroceni.

"Stii cati bani vroia sa imi dea Basescu sa ii dau voturile in turul doi? 10 milioane de euro!", s-a adresat presedintele Partidului Romania Mare, moderatorului Razvan Dumitrescu, in a carui emisiune a fost invitat.

Apel la electoratul PRM: Boicotati acest referendum hotesc!

Prezidentiabilul PRM a lansat si un mesaj catre electoratul partidului pe care il reprezinta, indemnandu-i pe alegatori sa boicoteze referendumul cerut de presedintele Traian Basescu.

"Electoratul lui PRM, in ziua de 22 noiembrie, ziua primului tur, sa voteze pentru presedintie, dar sa nici nu ridice cele doua buletine de vot pentru referendum. Noi nu recunoastem legalitatea acestui referendum. Boicotati acest referendum hotesc!", a indemnat joi seara Corneliu Vadim Tudor, invitat in platoul Realitatea Tv.

Liderul PRM a condamnat din nou impartirea candidatilor la prezidentiale in liga mare si liga mica.

In plus, Corneliu Vadim Tudor este de parere ca dezbaterea electorala programata miercuri seara la TVR a fost anulata deoarece contracandidatilor sai le este frica de el.

Atat Corneliu Vadim Tudor cat si prezidentiabilul UDMR, Kelemen Hunor, nu au fost de acord cu ideea de a se organiza doua dezbateri separate, una pentru candidatii situati mai bine in sondajele de opinie si o alta pentru cei mai slab cotati.

Sursa : Ziare

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu