duminică, 29 noiembrie 2009

Scandal cu bătaie între PSD şi PD-L, la Râmnicu-Vâlcea, din cauza unui panou electoral

Amendă de 1.000 de lei pentru PSD Vâlcea pentru aplicarea de autoclante roşii peste afişele PD-L. Social-democraţii din Vâlcea au fost iritaţi de afişele PD-L-ului care conţin mesaje anti-PSD. 20 de simpatizanţi social-democraţi au ieşit azi-noapte în stradă şi au cerut oamenilor de ordine să dea jos afişele pe motiv că, prin conţinutul lor, aduc acuzaţii cu caracter calomnios partidului şi candidatului.

În timpul confruntării, Gheorghe Hogea, şoferul preşedintelui PSD Vâlcea, Ion Cîlea, ar fi fost lovit cu pumnii peste faţă de către un simpatizant al PD-L, Cristian Ciuleci.

Prezent la faţa locului, Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea şi preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat că mesajul de pe panoul care îi înfăţişa pe cinci lideri ai PSD, "Dacă ei câştigă, voi pierdeţi", este defăimător şi contravine legii. "Panoul prezintă însemne ale PSD, ca atare putem considera că este al nostru şi vom încerca să îl dăm jos", a spus Cîlea.

Pentru că reprezentanţii firmei care deţine panourile publicitare nu au răspuns la telefon, simpatizanţii PSD au cerut ajutorul autorităţilor şi poliţiei.

Social-democratii spun că vor face o plângere la Parchet împotriva PD-L pentru instigare la ura de clasă.

Sursa : Realitatea

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu