sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Răfuială intre bloggeri. Zona de atac : Gherăiesti

După cum v-am informat intr-o postare precedenta, astăzi 21 noiembrie 2009, a avut loc confruntarea bloggerilor băcăuani. Organizată de clubul de paintball Crazyball Paintball Arena Bacău, situat în cartier Gherăieşti pe strada Victor Nadolschi, nr. 11 bis (în spatele pensiunii Şoferul).

Bloggerii prezenţi:
mihaienasel.blogspot.com (OZN, Eve, Dorin si Ozy-Alex)
kristofer93
www.inimaBacaului.ro
reporterliber.blogspot.com
bacaultau.ro (Alex Herman)
cuplutapebistrita.blogspot.com (Radu).

Organizatorii ne-au pus la dispoziţie terenul de paintball, echipamentul necesar si 100 de bile cu vopsea.
Organizare buna,organizatori de treaba si un joc pe cinste, cu toate ca am fost cativa jucători novici în acest joc. Este un prilej bun de a iesi cu prietenii, pentru a te destinde si a iti pune mintea la contribuţie, intrucat acest joc se bazează pe strategie.

Recomandăm cu încredere Crazyball Paintball Arena Bacău, suprafaţa de joc fiind mai mult decat suficientă (1600m pătraţi cu un număr de 41 obstacole gonflabile dispuse strategic, markere (arme) bune si nu în ultimul rand preţuri accesibile.

Echipamentul:
- marker Tippmann 98 custom (arma)
- mască de protectie
- combinezon (costum camuflaj)

Pentru mai multe detalii accesaţi: www.crazyball.ro sau Crazyball Paintball Arena. Intră pe teren măcar o data si ai sa vezi ca nu vrei sa mai pleci. Ymess: paintball_bacau si tel: 0762 649 875.Vom reveni cu o postare viitoare în care vom avea poze,părerile editorilor despre jocul propriu zis si (speram) un filmulet.

Semnat: EchipaNiciun comentariu :

Trimiteți un comentariu