marți, 17 noiembrie 2009

Preşedintele Serbiei, chemat în justiţie pentru că a consumat alcool pe stadion

Preşedintele Serbiei, Boris Tadici, şi mai mulţi responsabili vor compărea în faţa justiţiei, pe 1 decembrie, pentru a răspunde acuzaţiilor de "comportament necorespunzător", după meciul Serbia - România, din preliminariile CM, când au consumat alcool la stadion, informează site-ul www.b92.net.

"Toţi au primit citaţii pentru data de 1 decembrie", a declarat preşedintele Tribunalului din Belgrad, Zoran Pasalic, care a precizat că plângerea în acest caz a fost depusă de poliţia sârbă.

Preşedintele Serbiei Boris Tadici, preşedintele Federaţiei de Fotbal din Serbia, Tomislav Karadzici, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Snezana Samardzic-Markovici au deschis o sticlă de şampanie în loja stadionului echipei Steaua Roşie Belgrad, pe 11 octombrie, după ce Serbia a învins, cu scorul de 5-0, naţionala României şi s-a calificat la turneul final al CM din Africa de Sud.

Poliţia din Belgrad a depus o plângere în faţa tribunalului municipal împotriva acestora, pentru că "au încălcat legea privind prevenirea violenţei şi comportamentului indecent în timpul evenimentelor sportive".

Această lege interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice pe stadioane şi în incinta altor arene sportive.

Preşedintele Serbiei şi Samardzic-Markovici au declarat deja că vor plăti amenda, dacă justiţia îi va considera vinovaţi.


Al nostru bea si inainte sa conduca, tot nu sesizeaza nimeni, si vrea sa-l mai votam. Unii il vor vota(cei care au probleme de personalitate)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu