luni, 16 noiembrie 2009

A omorat-o "pentru ca era posedata" si a dus-o in sicriu intr-un bar!

Un barbat de 37 ani din Craiova a recunoscut ca si-a omorat prietena intrucat, le-a spus el procurorilor, se apropie apocalipsa, iar in femeie "intrase un demon". I-a transportat apoi cadavrul intr-un cosciug pe care l-a dus intr-un bar din Craiova.

Am fost nevoit sa o omor, pentru ca in ea era un demon. Acum va veni apocalipsa: ea va merge in rai, iar eu in iad.

Angajatii barului si cei cativa clienti au ramas fara glas cand l-au vazut pe tanar intrand in local. Sustin ca doi prieteni il ajutau sa care sicriul in care se afla iubita lui.

In acel moment, oamenii care erau la mese au plecat in fuga, iar barmanii au primit comenzi sinistre: sa o imbrace pe femeia moarta cu hainele de inmormantare. Iubitul ei avusese grija sa le aduca intr-o sacosa.

Nicu si Floriana erau impreuna de 10 ani. Se iubeau mult, spun apropiatii. Se pare insa ca pe barbat il zguduise vestea ca sufera de o boala incurabila.

Initial, a incercat sa-si convinga vecinii ca logodnica lui a murit din cauze naturale. Cum moartea femeii a ridicat totusi semne de intrebare, un cunoscut a chemat politia, iar anchetatorii au descoperit crima.

Legistii au confirmat ca femeia de 35 de ani a murit asfixiata. Pe pieptul ei fusesera gasite mai multe intepaturi, dar anchetatorii spun ca nu acestea i-au adus moartea.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si este cercetat pentru omor calificat. Daca va fi gasit vinovat, el risca sa stea 25 de ani la inchisoare. In plus, el va fi expertizat psihiatric de catre specialisti.

Sursa: stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu