vineri, 20 noiembrie 2009

Maşinile pe trotuar, probă de rezistenţă pentru pietoni

Nu puţine sunt cazurile când pietonii sunt nevoiţi să meargă pe şosea şi nu pe trotuar, ori să ocolească din cauza maşinilor parcate pe spaţiul destinat trecătorilor. I s-a întâmplat şi unei cititoare evz.ro din Bucureşti.

Tânără mămică, Bianca, în vârstă de 29 de ani, are de trecut o probă de rezistenţă dacă vrea să să-şi plimbe copilul cu căruciorul.

Motivul - maşinile parcate chiar pe trotuar, pe strada Ceahlău numărul 16, lângă blocul 84. Doi şoferi şi-au lăsat maşinile la 5 centimetri unul de celălalt. Iar distanţa dintre vehicule şi gard sau faţă de celelalte maşini parcate este la fel de mică.
"Ca să pot ajunge la 20 de metri la o scara apropiată, ori trebuie să ridic căruciorul pe sus, ceea ce nu îmi stă în forţă, ori trebuie să mă întorc 200 de metri, ca sa o iau pe stradă, care este destul de îngustă, riscând un grav accident".

Lanţul slăbiciunilor

În căutarea unei soluţii, Bianca a sunat la Primaria sectorului 6, cei de acoloa care au trimis-o la Poliţia Comunitară, de aici a fost trimisă la Poliţia Capitalei şi apoi la Poliţia Rutieră. De aici a venit şi răspunsul: "Ne pare rău, dar nu avem ce să facem!".

Sursa : Evz

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu