duminică, 1 noiembrie 2009

Maşina de spălat i-a smuls mâna


Un băieţel de patru ani din Germania a stat o noapte întreagă cu rana deschisă, după ce o maşină de spălat fără uşă i-a smuls mâna, zilele trecute.

Copilul şi fratele său, în vârstă de 11 ani, s-au strecurat noaptea în bucătărie, unde se afla maşina de spălat fără hublou şi au pornit aparatul. Cel mic s-a jucat prea aproape de maşină şi aceasta i-a smuls mâna, însă, nici poliţiştii nu ştiu cum cei doi au reuşit să pornească maşina de spălat fără uşă.

"Maşina de spălat nu avea uşă, iar când copiii i-au dat drumul, aceasta i-a smuls mâna celui mic", a declarat un poliţist, care se ocupă de caz.

Băiatul mai mare a luat braţul, l-a pus în congelator, apoi şi-a dus frăţiorul la culcare. Abia nouă ore mai târziu, mama copiilor a descoperit copilul rănit foarte grav.

"A avut noroc că nu a sângerat până la moarte, probabil pentru că a dormit pe ce i-a mai rămas din braţ şi a pus presiune pe rană. Iar din cauza şocului incidentului durerea nu a fost atât de puternică", a declarat medicul care l-a îngrijit pe băieţel.

Sursa: libertatea.ro


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu