duminică, 15 noiembrie 2009

De pe Blogul lui Ciutacu

"Prăbușirea galopantă a unui om sinistru

- Azi am văzut de ce a refuzat până acum Tiranul confruntările. E din ce în ce mai mic, e tot mai slab, nu mai are faimoasele replici la el. Iar josnicia cu sinuciderea fostei soții a lui Crin, dacă va fi bine exploatată mediatic (credeți-mă, voi avea grijă să fie!), poate deveni începutul sfârșitului politic dramatic al unui personaj sinistru. Trebuie dat în Jucător până nu se mai scoală de pe jos, îi tremură chiloții!

- Crin a fost în formă și, după ce l-a cam dominat Traian la început, a întors meciul și l-a băgat pe Jucător cu curu-n poarta autobazei. Flota, educația și economiile l-au făcut pământiu la față pe mitocan. S-ar putea ca, astăzi, Crin să se fi agățat la momentul oportun de ultima și, totodată, cea mai mare șansă politcă a lui.

- Măruță e băiat bun, dar n-are anvergură. A fost timorat și a tăiat toată savoarea cu închistarea lui monahală. Iar Clujul e la o mie de ani de București. O dezbatere au avut și ei de organizat și-au făcut o tăiere de moț la căminul cultural. Mi-a plăcut că Nutzyka era neagră la față și că și-a dat toată măsura țățismului clefăind ciungă. Mai avea să facă baloane, dar încă știe să tragă-n ea în loc să sufle… "


Sursa : Ciutacu

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu