miercuri, 18 noiembrie 2009

Daniela Crudu: Mai bine renunţ la mâncare decât la cosmetice

Criză, criză, dar nu şi când este vorba despre produse cosmetice. Cel puţin aşa par să gândească femeile occidentale, dacă ar fi să ne luăm după un studiu realizat în Franţa, Germania, Italia, Spania şi SUA. Nu mai puţin de 90% dintre cele care au participat la cercetare nu şi-au schimbat obiceiurile de când s-a cutremurat economia mondială.
Dacă s-ar face un asemenea studiu în România, rezultatele ar fi, probabil, diferite. Dar nu se ştie ce surprize am putea avea, de vreme ce vedetele nici nu se gândesc să îşi restrângă bugetul alocat îngrijirii corporale. „Femeile mai bine renunţă la mâncare decât să nu-şi cumpere o cremă sau un fond de ten”, crede Daniela Crudu.
Simpatica asistentă a matinalilor Răzvan şi Dani a mărturisit pentru Gândul că alocă lunar 700 de lei pe tratamente anticelulitice şi şedinţe la solar. Cât dă pe creme, fond de ten sau rimel nu poate estima, deoarece nu îşi cumpără în fiecare lună. „Nu sunt pretenţioasă când vine vorba de cosmetice. Am tenul normal şi îmi cumpăr produse speciale pentru tipul meu de piele, iar dacă sunt din plante cu atât mai bine”, a precizat iepuraşul care spune „Neatza” la Antena 1.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu