marți, 17 noiembrie 2009

Chinezul amputat pe jumatate inca uimeste lumea medicala!


Barbatul ramas fara intreaga parte inferioara a trupului in 1995, dupa ce a fost calcat de un camion, se simte foarte bine si tocmai ce si-a deschis propria afacere: un supermarket numit "Jumatate de om - Preturi la jumatate".
n plus, tine cursuri de orientare pentru persoanele cu dizabilitati.

Puterea sa de recuperare i-a uimit pe medicii care se ocupa de caz. Peng Shuilin, in varsta de 37 de ani, si-a petrecut ultimii doi ani din viata intr-un spital din Shenzhen, un oras situat in sudul Chinei.

A trecut prin nenumarate operatii de refacere a functiilor fiecarui organ vital, pentru a putea supravietui doar cu partea superioara a corpului. Acum are 70 de centimetri inaltime si se deplaseaza intr-un scaun cu rotile.

"A venit recent la un control si se simte mai bine decat majoritatea barbatilor de aceeasi varsta. Este o persoana uimitoare si singurul om din lume care a reusit sa supravietuiasca dupa ce i-a fost amputata o parte atat de mare a corpului. A avut mare grija de el, dar secretul lui este optimismul - nimic nu il doboara", a declarat Lin Liu, vicepresedintele spitalului unde a fost operat Peng.

Sursa : stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu