luni, 23 noiembrie 2009

CEx al PSD marţi după-amiază, pentru aprobarea propunerii de acord PNL-PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, luni, convocarea pentru marţi după-amiază a Comitetului Executiv Naţional (CEx) al partidului, pentru discutarea propunerii BPN de a iniţia un acord politic între PSD şi PNL pentru sprijin în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Geoană a spus că decizia privind propunerea pe care a avansat-o luni, de semnare a unui acord politic între PSD şi PNL pentru sprijinirea lui de către liberali în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi eventuala formare a unui guvern comun, va fi luată de CEx.

Liderul PSD a mai spus că în CEx va fi analizată şi "practica de fraudare" semnatală de PSD, care "riscă să devină o molimă masivă a democraţiei româneşti".

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că o eventuală susţinere a candidatului PSD Mircea Geoană în turul doi al alegerilor prezidenţiale nu va fi rezultatul unor trocuri pentru posturi, ci va avea în vedere convenirea asupra unui proiect de formare a unui guvern pe criterii de competenţă. Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, luni, că social-democraţii cred în realizarea unei majoriăţi social-liberale , formată deja în jurul lui Klaus Iohannis, care poate funcţiona după 6 decembrie, cu actualul primar al Sibiului în funcţia de prim-ministru.


Sursa : Mediafax


Sincer sa fiu, desi nu simpatizez PSD-ul sau pe Mircea Geoana, as prefera o alianta PNL-PSD... Sper ca Romania sa reziste pana in 2012 macar :))

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu