luni, 16 noiembrie 2009

Ce vrea domnu Basescu...

Vreau o Românie
a bunului-simţ!

Vreau o Românie în care pensiile şi salariile să fie de bun-simţ!
Fiecare român trebuie să câştige pentru cât munceşte. Fără pensii speciale, sporuri nejustificate şi salarii indecente pentru categorii privilegiate precum parlamentarii sau magistraţii. (Renunta tu la privilegii si la dita mai salariu, si renunt si eu la rahatu' meu de bursa pe care si asa n-o mai iau)

Vreau o Românie cu o justiţie de bun-simţ, în care nimeni să nu fie mai presus de lege. (Nu se vede ca vrei asta! Unde e flota? Ce mai face Haysamm? Udrea de ce nu e la parnaie? Dar Ritzi?)

Vreau ca românii să aibă încredere în viitorul copiilor lor când îi trimit la şcoală. Asta nu se poate realiza decât cu un sistem de educaţie de bun-simţ, ancorat în realitatea de pe piaţa muncii. (Educatie din partea cui? A unui presedinte care bea cot la cot cu unu din crasma? A unui presedinte care fura telefonul unui reporter?)

Vreau ca românii să fie trataţi decent când se duc la medic, la poliţie sau să îşi plătească taxele. Ne trebuie o administraţie competentă şi eficientă, nu o armată de birocraţi. (Da, ne trebuie, dar in astia 5 ani in care ati fost presedinte nu ne trebuia? Referendumul, nu putea fi facut mai devreme, atunci cand ati intrat la conducere de exemplu!)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu