luni, 30 noiembrie 2009

Campania "Fii alaturi cu inima de copii"

Rasfoind printre blogurile prietenilor, am ajuns pe Reporter liber si am vazut un articol despre aceasta campanie, am zis ca e frumos si bine sa contribui si eu, iar dupa cum vedeti in dreapta sus a paginii apare imaginea Campaniei "Fii alaturi cu inima de copii".

Cum poti/puteti ajuta :

Daca doresti sa ajuti acesti copiii, farmaciile Sensiblu din zona ta sunt locul unde trebuie sa ajungi.

Acolo vei gasi simbolul campaniei: un breloc cu monedă pentru cărucioarele din supermarketurile din România inscripţionat cu inima copiilor. El costa doar 3 RON bucata si se gaseste in orice farmacie Sensiblu din tara. Astfel tu ramai cu un breloc, iar banutii merg spre cauza reprezentativa pentru regiunea in care tu te afli.

In plus, pentru orice pachet cadou de Craciun vandut in fiecare din cele 6 zone, Sensiblu doneaza 1 leu pentru campania “Fii cu inima alaturi de copii”. La sfarsitul campaniei, fondurile stranse din vanzarile de brelocuri si cadouri vor fi donate catre reprezentantii unor asociatii, clinici si spitale pentru copii cu afectiuni medicale grave din Bucuresti, Transilvania, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, Moldova si Banat-Crisana-Maramures.

Fii cu inima alaturi de copii!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu