joi, 26 noiembrie 2009

Traian Băsescu loveşte un copilAdriana Săftoiu: "Imaginile cu Băsescu arată reacţia unui om care nu are autocontrolul reacţiilor"


Fostul purtător de cuvânt al Preşedinţiei, Adriana Săftoiu, a declarat, pentru Mediafax, că imaginile din 2004 cu Traian Băsescu sunt "clar violente", arătând un om nervos care nu are "autocontrolul reacţiilor", menţionând că nu a asitat la astfel de scene violenţă în timpul mandatului său.

"Imaginile sunt clar violente şi arată reacţia unui om care e nervos, care nu are autocontroul reacţiilor. Pe timpul mandatului meu nu am asistat la asemenea scene de violenţă", a susţinut Adriana Săftoiu.

În plus, Săftoiu a spus că "preşedintele Traian Băsescu nu a ascuns niciodată că e o persoană temperamentală", o persoană "foarte reactivă".

"Eu am considerat de multe ori că şi intratul pe telefon în emisiuni certându-se cu jurnaliştii nu era o metodă bună de a comunica şi mă opuneam acestui mod de a transmite sau de a face corecţii", a afirmat Adriana Săftoiu.

Ea a mai spus că nu a fost prezentă la mitingul de la Ploieşti, dar că îşi aminteşte vag că incidentul a fost relatat după aceea.
Mediafax

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu