luni, 30 noiembrie 2009

Autobuzele pentru transportul în comun sunt pericol public

O suceveancă a suferit răni grave în urma unei călătorii cu autobuzul în municipiul Suceava. Acesta a fost accidentată după ce şoferul maşinii a frânat brusc înainte să oprească în staţie. În urmă cu două zile, la secţia de urgenţe a spitalului judeţean Suceava o Paraschiva N., în vâsrtă de 65 de ani s-a prezentat la consult acuzând că a fost victima unui accident de circulaţie. După sosirea agenţilor de ordine şi în urma declaraţiei victimei s-a descoperit că aceasta a fost accidentată chiar într-un autobuz.

Înainte de staţia „la Bancă” aceasta s-a ridicat în picioare pentru a coborâ iar şoferul a frânat brusc în acel moment pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism care a procedat în acelaşi mod. Victima a căzut lovindu-se de unul din scaunele din autobuz şi astfel a hotărât să meargă la spital pentru că acuza dureri. Aici i s-a stabilit diagnosticul de contuzie toraco-abdominală stânga necesitând cinic zile de îngrijiri medicale.

Şoferul autobuzului Ilie A., în vârstă de 40 de ani din municipiu a fost descoperit de către poliţişti şi a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ iar din declaraţia lui şi a taxatoarei s-a stabilit că victima nu a cerut ajutor şi nici nu a prezentat leziuni vizibile.

Sursa : Adevarul

Suntem dornici de adrenalina, dar nici chiar asa!

2 comentarii :

  1. NU STIU CE SUNT CU OAMENII ASTIA DAR IS ASA DE NEATENTI EU INTELEG K TYREBUIE SA SE RIDICE IN PICIOARE PT A COBORA DAR CU MARE SI MARE ATENTIE,SUNT SI EU TAXATOARE SI INTALNESC TOT FELU DE OAMENI IS ASA DE NEATENTI

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa-i romanu', pana nu simte ca deranjeaza pe cineva, nu se lasa!

    RăspundețiȘtergere