luni, 19 octombrie 2009

A violat-o, a tinut-o prizoniera, a batut-o cu bestialitate si apoi a pus pe cineva sa o desfigureze aruncandu-i acid sulfuric pe fata! Acesta este cosmarul unei tinere prezentatoare de televiziune din Marea Britanie, Katie Piper.

Totul s-a intamplat in urma cu un an cand Danny Lynch, s-a transformat din iubit in calaul tinerei.

Fosta vedeta de televiziune se lupta acum sa-si refaca viata, distrusa de Lynch, condamnat la inchisoare pe viata pentru faptele sale.

Chiar si dupa 34 de interventii chirurgicale, Katie este numai o umbra a celei din trecut. Cu toate acestea, ea spune, intr-un interviu acordat publicatiei News of the World, ca atacatorul ei i-a distrus chipul, dar nu si viata.

Mi-a furat demnitate si frumusetea. Si-a dorit ca cicatricele de pe fata sa ramana o amintire permanenta a rautatii lui. Dar nu mi-a luat totul! Nu mi-a luat viata! Vreau sa arat lumii intregii ce mi-a facut”, a declarat Katie.

In momentul in care mi-a fost aruncat acidul pe fata, am simtit cum pielea mi se topea pur si simplu. Simteam o durere greu de descris la nivelul fetei, gatului si pieptului. La un moment dat m-am gandit ca am murit. M-am uitat in oglinda si nu intelegeam unde imi era fata. Am fost ingrozita de ceea ce am vazut in imaginea de pe perete”, a continuat tanara in varsta de 26 de ani!

Katie Piper si-a cunoscut agresorul in luna martie, anul trecut, pe Facebook!

Sursa foto: News of the World

Sursa: stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu