miercuri, 21 octombrie 2009

Vai de fundul ei! A inghitit 100 de cuie din cauza depresiei!

Un caz iesit din comun la spitalul judetean din Satu Mare, unde o femeie de 40 de ani s-a prezentat la control cu o numar imens de cuie in stomac.

Femeia a povestit ca a inghitit pumnul de cuie, mari de lungimea unui bat de chibrit, dupa o cearta cu fiica ei. I-ar fi spus adolescentei ca nu este de acord cu relatia pe care fata o are cu un baiat.

Nu a spus nimanui din familie ce a facut, insa dupa doua luni nu a mai rezistat durerilor si a mers la Spitalul de Urgenta.

Medicii, socati, i-au facut o radiografie si au observat cuiele, care din stomac au coborat catre intestinul gros. Din fericire, spun ei, niciun cui nu a ramas pe trahee.

Deocamdata, medicii o tin sub supraveghere pe femeie, iar daca nu le va putea elimina pe cale naturala va fi supusa unei interventii chirurgicale.

Doctorii spun ca au mai avut de-a face cu femeia dupa ce aceasta a inghitit, tot in urma unor stari de depresie, agrafe si ace de cusut. Este posibil ca dupa o eventuala interventie chirugicala pacienta sa fie transferata la spitalul de psihiatrie, pentru un control amanuntit.

Sursa: stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu