joi, 22 octombrie 2009

Sufera de o boala teribila, care o transforma in FATA-PISICA!


O fetita de doar 6 ani, din China, trece prin momente cumplite, iar doctorii nu pot face nimic pentru a o ajuta. Pe corpul copilei a inceput sa creasca par des, de culoare gri, intr-un mod incontrolabil.
Pana in urma cu doar cateva luni, micuta Li Xiaoyuan avea doar un minuscul semn din nastere pe spate. Insa din alunita a inceput sa creasca par, care s-a extins rapid pe tot spatele, iar acum si bratele, si fata au inceput sa fie acoperite de pilozitate.

"Doctorii ne-au spus ca e vorba de un simplu semn din nastere, chiar si cand parul a inceput sa se extinda, iar acum ii acopera jumatate din corp. Niciun copil nu vrea sa se joace cu ea - au botezat-o 'Fata-pisica' si sunt foarte rautaciosi", spune devastat tatal fetitei.

Un medic dermatolog crede ca fetita sufera de o boala rara, care modifica radical comportamentul alunitelor normale. "Daca ar fi fost mai mici, am fi putut folosi tratamentul cu laser, insa chiar daca le indepartam chirurgical, exista un risc foarte mare sa apara o hemoragie post-operatorie", a adaugat doctorul.
Sursa: stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu