vineri, 9 octombrie 2009

JOC BOLNAV SI OBSCEN! Si-a fortat iubita sa faca perversiuni cu..calul!

Un tanar de 22 de ani din judetul Constanta si-a obligat iubita de 19 ani sa faca perversiuni cu calul din gospodaria lor. A convis-o cu bataia sa-i puna in practica fanteziile obscene. Cruzimea barbatului a ajuns insa mult mai departe.

Totul pana cand fata si-a facut curaj si a depus o plangere la politie.

Tanara a fugit din calea iubitului ei de trei saptamani, dar abia aseara individul a fost saltat de politie si chiar daca a sustinut sus si tare ca e nevinovat, varianta lui a palit in fata spuselor fetei si a celorlati martori audiati in aceasta poveste.

Anchetatorii au aflat si de la vecini ca fata era supusa la chinuri de fiecare data cand iubitul ei venea beat de la crasma. Nu o singura data a batut-o crunt si a fortat-o la perversiuni cu calul din curte. Ba mai mult, cruzimea tanarului ajungea pana acolo incat printre batai si umilinte de tot soiul, fata era fortata sa bea si urina armasarului. A incercat in mai multe randuri sa fuga insa de fiecare data era facuta una cu pamantul.

Acum judecatorii au decis arestarea lui preventiva pentru 29 de zile. Politistii si procurorii s-au crucit cand au aflat de la tanara la ce umilinte o supunea acest barbat.

Intreaga suflare a comunei Tortomanu este acum in stare de soc. Oamenilor nu le vine sa creada ca tanarul, care este chiar cumnatul primarului, a fost in stare de asa ceva.

Daca va fi gasit vinovat de perversiuni si lovire, tanarul risca sa stea dupa gratii urmatorii 10 ani.
Sursa:stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu