vineri, 18 septembrie 2009

Se mai intampla! A plecat in vacanta BAIAT si s-a intors la scoala FATA!

Un baiat de 12 ani s-a intors dupa vacanta de vara sub forma de fetita, cu rochita si codite. Deocamdata, fara vagin. Totul dupa ce s-a hotarat ca vrea schimbare de sex!

Pentru ca vorbim despre o tara civilizata, profesorii au convocat un consiliu, in urma caruia au hotarat cateva masuri pentru ca elevii sa il trateze pe fostul baiat ca pe o fata si sa il strige pe noul nume. Daca nu reusesc, copiilor li s-a spus ca vor fi pedepsiti.

Numai ca, dupa anuntul cadrelor didactice, reactia colegilor si a parintilor acestora nu a fost pe masura celei preconizate. Copiii au inceput sa planga, iar parintii s-au isterizat, pentru ca nu fusesera anuntati in prealabil, ca sa ii poata pregati pe cei mici.

Baiatul urmeaza un tratament hormonal, iar parintii sunt alaturi de el. Schimbarea de sex nu a avut loc inca deocamdata la nivel al organelor genitale, dar o operatie este deja programata in viitor.

Copilul obisnuia sa poarte la lectiile de inot de la scoala costum de baie feminin, folosea un prosop roz cu imprimeu cu Barbie, avea o bicicleta roz si isi punea funde roz in par.

Baiatul ar putea deveni astfel cea mai tanara persoana din lume care isi schimba sexul. Identitatea lui nu a fost inca dezvaluita, dar se stie ca micutul invata intr-o scoala dintr-un oras din sudul Angliei. El le-a povestit de mai multi ani colegilor ca viseaza sa fie fetita si a indurat zeci de glume, inclusiv despre faptul ca e homosexual.

Familia a primit deja amenintari cu moartea si este acum sub protectia politiei.

Kim Petras, pe numele sau adevarat Tim, din Germania, a devenit la inceputul anului cel mai tanar transexual, la 16 ani.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu