sâmbătă, 8 august 2009

Voia o noapte fierbinte, dar s-a ales cu organele genitale in flacari!


O tanara de 26 de ani, din Grecia, a devenit un soi de eroina nationala, dupa ce a dat foc organelor sexuale ale unui britanic in varsta de 23 de ani, care a hartuit-o sexual intr-un club aglomerat din insula Creta.

Dupa incident, tanara a mers la politie, unde si-a marturisit fapta, astfel ca ar putea sa fie judecata pentru gestul pe care ea sustine ca l-a facut in legitima aparare. Acuzatiile sunt vatamare corporala si punerea in pericol a unei proprietati private.

Cat despre tanarul din Marea Britanie, acesta a fost internat intr-o clinica privata, cu arsuri de gradul doi la penis si testicule. Potrivit martorilor, el si-a dat jos pantalonii si a inceput sa-si expuna ostentativ barbatia in fata mai multor fete din club. A vizat-o in special pe tanara de 26 de ani, careia i-a cerut chiar sa-i "sustina" organele genitale.

Dupa ce i-a cerut sa n-o mai hartuiasca, fata l-a stropit pe britanic in zona intima cu o bautura de tipul traditionalului ouzo. Cum nici asta nu l-a oprit pe tanarul inflacarat, grecoaica a luat o bricheta si l-a incins si mai rau, de data asta la propriu.

Sursa foto: The Telegraph

Sursa: stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu