luni, 17 august 2009

La 13 ani, a furat masina parintilor, ca sa-si plimbe amicii prin cartier!

UPDATE: Parintii celor 3 copii din Bacau care s-au crezut pentru scurta vreme regii soselelor, au acum de patimit. Vor fi cercetati de politisti pentru fapta baietilor.

Unul dintre ei, care are numai 13 ani, a furat masina parintilor si si-a plimbat camarazii prin cartier. S-au filmat, in timp ce mergeau periculos de tare, dupa care au postat imaginile, pe internet.

Cu muzica data maximum in difuzoare, un BMW cu trei pusti in el face ture prin Bacau. La volan se afla un baiat de 13 ani, care, incurajat de amicii sai, trece milimetric pe langa un trecator. Un copil, si el.

La un moment dat, unul dintre ei pare ca isi da seama ca nimic din ce fac nu-i in regula. Sentimentul de vinovatie dispare insa repede.

Baietii au avut un norc chior. Au scapat intregi si probabil nu ar fi auzit nimeni de ei, daca nu se lacomeau. Dar au pus imaginile pe internet, iar mama soferului a inghetat de frica, mai ales ca au cautat-o politistii.

Oamenii legi au intocmit dosar penal savarsirea infractiunii de conducere fara permis si de incredintarea spre conducere a unui autoturism unei persoane fara carnet. Cei care vor raspunde sunt insa parintii, pentru ca impricinatii nu au implinit inca 14 ani.


Sursa:stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu