marți, 28 iulie 2009

Vedete prinse fara machiaj

Ne place, ne place sa vedem ca si vedetele sunt oameni si ca de fapt uneori imaginea lor este ajutata de mai multi factori cum ar fi machiaj, haine, coafura sau chiar retusuri realizate pe computer. Astazi ti-am pregatit inca o runda de vedete fara machiaj:

Kim Kardashian

Pe Kim Kardashian rar o vezi fara machiaj si o tinuta impopotonata (chiar daca e zi), nici la plaja nu renunta niciodata, dar niciodata, la ochelarii de soare, tocmai de aceea a fost surprinsa acum ceva timp cu un "frumos" contur alb in jurul ochilor.

Jessica Alba

Pungute sub ochi, fata umflata, par valvoi... nu cunoastem circumstanetele in care se afla Jessica Alba in aceasta imagine, dar nu seamana deloc cu cea din reviste.

Sienna Miller

Sienna Miller nu mai arata deloc ca o fashionista pe care o urmaresc la fiecare pas mii de femei, arata ca o... gospodina.


Courtney Love

O sa te rog sa privesti cele doua imagini de mai sus si sa-mi spui cate asemanari gasesti? Aha... 1, poate 2? Asa spuneam si eu! Totusi trebuie sa stii ca in ea este una si aceeasi persoana - Courtney Love cu si fara machiaj.


Tyra Banks

Fara machiaj, Tyra Banks nu mai are sprancene atat de perfecte, ochi frumos conturati si fara urma de cearcane si parca nici buzele nu mai sunt atat de senzuale. Dar trebuie sa stam linistite, Tyra tocmai isi aplica machiajul. Pfiuu!

Nicollette Sheridan

Nevasta disperata Nicollette Sheridan are nevoie disperata de ceva! De machiaj! Asta ca sa intretina imaginea de femeie fatala cu care ne-a obisnuit.

Katherine Heigl

Pungute sub ochi, par necoafat si prins, ten cu imperfectiuni, parca Katherine Heigl nu mai este acea bomba sexy si perfecta, nu?


Drew Barrymore

Ei... la Drew Barrymore diferentele nu sunt mari, cred ca am mai spus asta. De asemenea, in imaginea din stanga Drew s-a lasat fotografiata intr-un pictorial ce avea aceeasi tema cu articolul nostru de astazi: vedete fara machiaj (de aceasta data ele si-au dat si acordul, deci macar un strat de fond de ten tot s-a folosit).

Gwyneth Paltrow

Stiti tipul acela de femeie care este frumoasa si urata in acelasi timp? Asa se intampla si cu Gwyneth Paltrow, are momente cand este foarte frumoasa si altele cand arata banal.

Acum sa fie de la machiaj sau de la expresivitate (se spune despre persoanele expresive ca se incadreaza in acest tipar)?


Brooke Hogan

Alo? Brooke? Ai cumva o sosie pe care o trimiti la evenimentele mondene si la filmarile pentru reality show?
Sursa : http://www.mayra.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu