marți, 14 iulie 2009

Politist calcat de camionul pe care incerca sa-l traga pe dreapta!

Scena sangeroasa in centrul careia s-a aflat un politist s-a produs marti dimineata intr-o localitate de langa Timisoara.

Politistul, in varsta de 47 de ani, statea chiar pe mijlocul drumului si facea semn masinilor sa opreasca pentru verificari de rutina. La un moment dat, a incercat sa traga pe dreapta un camion, insa soferul acestuia nu a oprit la semnal. Barbatul a fost acrosat de masina si tarat cativa metri.

Soferul camionului care transporta cereale a oprit intr-un tarziu si l-a gasit pe agent in stare foarte grava intre cele doua remorci.

Martorii tragediei, cativa pompieri care veneau cu masina in spatele camionului, au privit ingroziti cum politistul a fost lovit in plin.

Soferul camionului nu poate explica ce s-a intamplat. L-a vazut tarziu pe politist si nu a mai apucat sa apese frana.

In urma impactului, seful de post din comuna Sag a ajuns la spital cu multiple fracturi la coaste, maini, picioare si rani grave la cap.

La scurt timp dupa incident, pe langa politisti, si inspectorii de munca au deschis propria lor ancheta. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie politistul aflat in misiune, anchetatorii vor putea stabili si incadrarea juridica a faptei.

Daca isi ia meseria in serios si se baga in fata caminonului :))


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu