joi, 23 iulie 2009

Pietonul lovit mortal pe Magheru, victima unei "liniute"?

osarul accidentului in care a fost implicat tanarul ce a riscat si a traversat pe rosu bulevardul Magheru din Capitala se complica. Omul nu a supravietuit. Cu toata stradania, medicii l-au pierdut.

Dupa ce s-au uitat mai bine pe inregistrarile de pe camerele de supraveghere, politistii se gandesc daca nu cumva cel de la volan era implicat intr-o intrecere cu un alt sofer.

Masina care il loveste pe barbat merge in paralel cu o alta. Ambele vin in mare viteza, dupa cum se vede pe imagini, iar in spatele lor nu mai e niciun autoturism, pe o distanta destul de mare. Ar putea fi doar o coincidenta, o sicanare in trafic sau chiar o cursa ilegala.

Daca se dovedeste ca se intreceau, pe langa dosarul penal pentru omor din culpa, soferul risca si pana la 2 ani de inchisoare, pentru participarea la intreceri neautorizate pe drumurile publice.

Pana cand se vor lamuri, politistii trebuie sa dea mai intai de rudele victimei, si acum neidentificata.

Pietonul care a murit marti noapte pe unul dintre paturile spitalului Floreasca este un barbat in jur de 30 de ani. Purta pantaloni gri, un tricou rosu cu maneci negre si pantofi sport. Cine crede ca poate da relatii este rugat sa sune la 9544.

Sursa: http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu