duminică, 12 iulie 2009

Miss Conception(2009)


Cumpar, imprumut barbat

"Miss Conception" este o comedie romantica ce pune accentul pe o scurta perioada din viata Georginei Scott, o londoneza frumoasa si ambitioasa in varsta de 33 de ani, preocupata de cariera ei, care iubeste foarte mult copiii si isi doreste cu disperare sa devina la randul ei mama.

Dupe ce epuizeaza toate argumentele in incercarea de a-l convinge pe iubitul ei Zak, cu care are o realtie serioasa si de lunga durata, Georgina isi da seama ca acesta nu doreste sa aiba copii niciodata si ii cere sa isi impacheteze bagajele si sa paraseasca locuinta comuna. Pentru ca tocmai trebuia sa plece in interes de serviciu timp de cateva zile, Zak spera ca partenera lui de cuplu se va calma si va deveni mai rezonabila pana la intoarcerea lui. Dar Georgina, cunoscand faptul ca toate femeile din familia ei s-au confruntat cu problema menopauzei precoce, consulta un medic specialist si afla cu groaza ca mai are la dispozitie numai o luna in care poata concepe un copil. Impreuna cu Justin si cu cea mai buna prietena a ei, optimista Clem, Georgina alcatuieste un veritabil plan de actiune pentru a ramane cat mai repede insarcinata, indiferent daca pentru asta va trebui sa apeleze la metoda clasica sau la procedurile moderne.

Pentru a castiga lupta cu ceasul ei biologic, femeia apeleaza la cele mai stranii solutii de a-l gasi pe barbatul care sa fie tatal perfect pentru copilul ei, de aici rezultand o serie de intamplari care mai de care mai hilare si mai amuzante.

Sursa: http://www.cinemarx.ro/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu