vineri, 31 iulie 2009

Minte diabolica! A omorat-o, apoi i-a furat copilul din pantece

O gravida din New Hampshire, SUA, a carei sarcina se apropia de sfarsit, a fost ucisa de o femeie, iar bebelusul i-a fost pur si simplu scos din pantece.

Politia a gasit cadavrul la patru zile de la cumplita crima. Si, dupa inca doua zile, bebelusul, o fetita, teafara si nevatamata. Era cu o femeie. Cea care i-a ucis probabil mama.

Politia a dezvaluit identitatea principalei suspecte, Julie Corey, in varsta de 35 de ani. Ea a fost arestata la un centru pentru persoane fara adapost din Plymouth, New Hampshire.

Responsabilii de acolo au devenit banuitori cand au vazut-o ducand dupa ea un bebelus, o fetita care nici n-avea o saptamana de viata, pretinzand ca ea este mama si abia a nascut. Un barbat care o insotea a fost luat si el la intrebari de politie, dar n-a fost deocamdata pus sub acuzare.

Mama adevarata a micutei, Darlene Haynes, care avea 23 de ani, a fost gasita moarta si macelarita in apartamentul din Masaschussets in care statea cu chirie. Un miros greu incepuse sa se raspandeasca si vecinii l-au alertat pe proprietar.

Sursa : http://stirileprotv.ro


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu