joi, 2 iulie 2009

Hotel for Dogs(2009)


Hotel pentru catei


O comedie simpatica ce ne arata cat de departe poti ajunge cu putina dragoste si putina imaginatie. Andi, 16 ani, si fratele ei mai mic, Bruce, se muta intr-un casa de copii cu reguli stricte in ceea ce priveste animalele de companie. Ei sunt pusi in situatia de a cauta o noua casa pentru catelul lor Friday.
Copii dau din intamplare peste un hotel abandonat, unde singurii locatari sunt alti doi catei ce se refugiaza aici de hingheri. Andi si Bruce planuiesc sa salveze toti cateii vagabonzi gasiti pe strada, sa aiba grija de ei, sa se joace cu ei si sa ii tina departe de hingheri.

Bruce este un inventator genial, ce creaza numeroase dispozitive menite sa asigure securitatea cateilor si sa le ofere distractia necesara cat timp ei sunt la scoala. In foarte scurt timp, ei transforma vechiul hotel intr-un loc cu adevarat magic, un camin atat pentru catei cat si pentru ei insisi. Problemele apar cand politia primeste reclamatii in urma zgomotelor, Andi si Bruce trebuie sa se foloseasca de toate inventiile trasnite ale lui Bruce pentru a se asigura ca nimeni nu va descoperi cine i-a lasat pe catei inauntru.

Distributie:

Emma RobertsEmma Roberts
Andi
Jake T. AustinJake T. Austin
Bruce
Don CheadleDon Cheadle
Bernie
Johnny SimmonsJohnny Simmons
Dave
Kyla PrattKyla Pratt
Heather
Troy GentileTroy Gentile
Mark
Lisa KudrowLisa Kudrow
Lois Scudder
Sursa: http://www.cinemarx.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu