sâmbătă, 18 iulie 2009

Afla cum ne va afecta eclipsa totala de soare din 22 iulie!

Neti Sandu si Elena Lasconi au discutat despre evenimentul astronomic al anului: eclipsa totala de soare din 22 iulie.

Eclipsa va debuta pe 21 iulie la ora 23:58 GMT (02.58, ora Romaniei) si va fi vizibila din India, China, Nepal, Bhutan, Bangladesh, Burma (Myanmar) si insulele japoneze Ryukyu si Iwo Jima.

Eclipsa maxima se poate vedea in sudul Oceanului Pacific la ora 02.35.19 GMT (ora 05.35 ora Romaniei). Durata eclipsei totale este de 6 minute si 39 de secunde si se va sfarsi la ora 04.18 GMT (07.18 ora Romaniei).

Evenimente astronomice de acest gen au o mare influenta asupra echilibrului astrologic al tuturor semnelor, in sensul in care acest echilibru se poate strica pe termen lung.

Afla cum afecteaza acest eveniment astronomic echilibrul fiecarei zodie in parte si, mai ales, care sunt sfaturile pentru ca aceasta zi sa nu ne afecteze pe termen lung.

Sinteza discutiei:

- vorbim de fenomenul de luna noua;

- la eclipsa, soarele se va afla pe ultimul grad din Rac;

- persoanele care se nasc in ziua aceasta vor avea un rol foarte important;

- in momentul eclipsei, luna va estompa soarele timp de doua ore, iar noi vom functiona numai cu energie negativa;

- o persoana care se naste in ziua eclipsei va acea sarcina sa rezolve o problema de karma personala sau care va influenta un numar mare de persoane;

- in ziua de miercuri, energia negativa va trece pana la ora 07:00;

- daca aveti de gand sa semnati ceva, sa o faceti dupa ora 12:00;

- in general, trebuie sa fim precauti in tot ceea ce facem, pentru ca exista un potential de negativitate in aceasta zi.

BERBEC

- eclipsa va afecta mai ales lumea familiala a Berbecului, care va rezolva un proces, o problema intre membrii familiei, sau o problema de cuplu;

- Berbecii vor afla si cum sa rezolve o problema legata de o locuinta;

- cuplurile se vor hotari daca vor avea sau nu copii.

TAUR

- la Taur vorbim de un act important care trebuie semnat; se poate rezolva o problema legata de un imobil sau de un examen.

GEMENI

- La Gemeni influenta eclipsei se va simti in domeniul financiar; trebuie sa primeasca niste bani de la locul de munca.

RAC

- Racii vor avea o stare foarte buna in ziua eclipsei, dar trebuie sa aiba grija la excese, pentru ca in ziua eclipsei Racii pot avea o tendinta spre excese;

- Racii pot lua si decizii legate de relatiile de cuplu. Cu alte cuvinte, se vor hotari daca vor ramane sau nu cu o persoana, pentru tot restul vietii.

LEU

- anul acesta, Jupiter se afla in casa parteneriala alaturi de Neptun, iar Leii vor avea noroc in dragoste; isi vor putea gasi jumatatea;

- in ziua eclipsei, Leii pot afla daca se vor casatori sau nu.

FECIOARA

- Fecioarele vor fi influentate in Casa Prieteniei.

BALANTA

- in ziua eclipsei se pot intampla lucruri legate de calatorii. Balantele vor lua decizii legate de aceste calatori si trebuie sa aiba grija.

SCORPION

- Scorpionii trebuie sa comunice foarte bine ce vor: o marire de salariu, de exemplu, sau ca vor sa lucreze pe un alt post.

SAGETATOR

- Sagetatorii vor avea probleme cu banii, legate de un imprumut sau neacordarea unui credit, sau a unei dobanzi. O tranzactie bancara poate trece in mod accidental neinregistrata;

- Scorpionii pot avea probleme legate si de oraganizarea unei calatorii, fie ea de relaxare sau de studii.

CAPRICORN

- Capricornii pot lega noi relatii in aceasta zi, sau dimpotriva pot fi dezamagiti de anumite persoane, prea egoiste;

- vor avea surprize si legate de relatiile de afaceri si vor fi dezamagiti de parteneri.

VARSATOR

- este vizata de eclipsa mai ales prima zi din Varsator, iar nativii acestei zodii vor avea parte de o revelatie, fie ea buna sau rea;

PESTI

- Pestii vor fi influentati in Casa Familiei si cea a Serviciului;

- pot primi vesti negative legate de salariu - o micsorare de salariu, chiar o concediere -, sau de intarzierea platilor salariale.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu