sâmbătă, 6 iunie 2009

A "uitat" sa returneze 15 autoturisme imprumutate!


Cum sa faci avere ilegal si nici macar sa nu ajungi la puscarie? A aflat raspunsul corect un tanar de 25 de ani din Curtea de Arges, care a abuzat de increderea unor agenti ce inchiriaza masini.

Barbatul a "uitat" sa returneze 15 autoturisme imprumutate. O parte au fost gasite bucati la un centru ilegal de dezmembrari, din Ilfov. Tot aici erau desfacute bujie cu bujie alte zece masini furate din strainatate.

Dumitru Burian este patronul unei firme de inchirieri auto din Targu Mures. I-a dat unui tanar din Arges o masina de peste 20.000 de euro, care a uitat sa se si intoarca. Proprietarul a urmarit autoturismul prin GPS. Asa ca a mers cu politistii in comuna Popesti Leordeni de langa Bucuresti.

Cand au ajuns aici, politistii din Ilfov i-au gasit pe angajatii service-ului dezmembrand de zor o masina furata de aceasta data de la un centru de inchirieri din Bucuresti.

Dupa ce au verificat actele, anchetatorii au mai descoperit alte zece autoturisme declarate furate din Germania si Ungaria, care urmau sa fie vandute ca piese de schimb. Angajatii firmei de dezmembrari insista ca nu stiu de unde provin autoturismele.

Se pare ca tanarul care a adus masina in Popesti a dat lovituri in toata tara. Actiona mereu la fel. Inchiria un autoturism pentru trei zile, dupa care disparea. Ultima data a plecat de la Pitesti, cu doua. Silviu Nicut a "vizitat" centre de inchirieri din Alba, Bacau, Valcea, Prahova si Bistrita.

Tunul dat de Nicut este de aproximativ 300.000 de euro. Interesant este ca nu poate fi acuzat de furt pentru ca cei care i-au inchiriat masinile i le-au dat pe incredere cu tot cu acte.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu