joi, 18 iunie 2009

Tara Messengerului si a Hi5-ului

Din poza reiese si dovada clara de luciditate in gandire. "Toate trei mancam cate ceva" de unde rezulta ca "nimeni nu ramane flamand". Apoi vine intrebarea fireasca : "Ba, da stai asa, in poza sunt 3 persoane, inseamna ca cineva trebuia sa se sacrifice sa apese pe buton, deci intervine a patra persoana." Apoi intrebarea legata in mod strans de aceasta este: "Oare cel care a facut poza, a mancat ceva?" si ne este dat raspunsul imediat!
Dupa ce se prezinta fiecare in ordine cronologica a iesirii din ou, fetele te abordeaza de parca ar avea varsta necesara detinerii actului de identitate: " sunt frumoasa?" o intrebare retorica as putea spune... deoarece la varsta lor, frumusetea ar trebui sa se masoara in gradul de puritate, si inocenta, nu in buze tuguiate si sani dezgoliti (fetele din poza fac exceptie astazi, maine nu se stie).
Deznodamantul este prezentat in final, -cum e si normal de altfel- ce mananca fiecare... mancati fetelor sandwish-uri si salata acu', ca mai tarziu cine stie ce-o sa mai mancati...:))


Se duce tara de rapa... toti stiu sa scrie pe messenger, dar nu stie unu sa bata un cui cu ciocanu sau sa schimbe un bec ...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu