luni, 1 iunie 2009

Patru reguli de baza pentru a va petrece vacanta impreuna

Pentru noile cupluri, plecarea impreuna intr-un concediu este intotdeauna o piatra de incercare. In vreme ce tu te gandesti la plimbari romantice sub clar de luna, el se intreaba daca va putea suporta atatea zile impreuna cu tine, fara o clipa de singuratate.

De vreme ce te va evalua chiar si atunci cand ar trebui sa nu va mai ganditi la nimic si sa va lasati in voia romantismului, publicatia online Shine a intocmit o lista cu patru sfaturi numai bune de urmat in vacanta...si dupa ce va intoarceti.

1. Ia putine bagaje cu tine

Barbatilor nu le plac femeile care au zeci de genti, gentute si valize, mai ales cand ei trebuie sa le care. Nu se justifica, intr-o vacanta de patru zile, doua genti pline-ochi cu haine si pantofi.

Tine cont de faptul ca barbatii considera ca o femeie care isi ia putine lucruri cu ea este o persoana cu care se poate trai usor.

2. Fii tu insati

Desi pare bizar, micile tale ciudatenii vor parea mai usor de indragit daca i le dezvalui in vacanta. De ce? Pentru ca atunci cand un barbat iti cere sa-l insotesti intr-o vacanta se asteapta sa vada adevarata ta fata, nu versiunea "imbunatatita", buna doar la intalniri in oras.

Daca esti dispusa sa iti arati adevarata personalitate ii vei demonstra ca nu ai nimic de ascuns.

3. Lasa lucrurile sa se intample de la sine

Nu forta lucrurile sa se intample, nu insista sa faceti una sau alta. Daca el doreste sa zaca toata ziua, lasa-l in pace. E una sa ai un plan de vacanta si alta sa i-l impui si lui cu forta.

Trebuie sa stii ca spontaneitatea valoreaza multe puncte in mintea barbatilor.

4. Petreceti timp despartiti

Ai grija sa ii lasi timp sa respire. Oricat de mult iti place, nu sta lipita de el o saptamana intreaga, daca nu vrei sa-l gonesti definitiv. Fa-i o favoare si descurca-te si singura cateva ore pe zi, fie ca mergi singura la sala de sport din hotel sau te plimbi prin magazine.

Lasa un pic de spatiu intre voi, asa incat relatia voastra sa-si pastreze prospetimea.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu