duminică, 7 iunie 2009

A murit decapitată de un tren

O adolescentă de 14 ani, din Bacău, a murit decapitată, aseară, după ce a fost lovită de un tren în timp ce traversa liniile ferate, iar o prietenă a ei a fost rănită.

Potrivit poliţiştilor băcăuani, citaţi de Mediafax, aseară, la ora 20.10., Oana C., de 14 ani, prietena ei, Andreea U., de 13 ani, şi încă un băiat, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, au vrut să meargă să facă fotografii. În momentul în care traversau un podeţ ce traversa liniile ferate, au văzut un marfar care venea cu viteză.

"Ipoteza noastră este că fetele s-au ferit de marfar şi zgomotul acestuia le-a împiedicat să audă trenul personal care venea pe cealaltă linie. Mecanicul de locomotivă ne-a spus că el a dat semnale de avertizare sonore, dar că fetele nu s-au ferit", a declarat un poliţist de la Poliţia de Transport

Feroviar Bacău, citat de Mediafax.

Oana C. a fost izbită în plin de locomotiva personalului care se deplasa pe direcţia Bacău-Roman. Cealaltă fată, Andreea U., a fost aruncată în afara liniei ferate, în prezent fiind internată în spital. Băiatul care le însoţea nu a fost rănit, el neputând însă să facă nimic pentru a le ajuta pe fete.

Potrivit medicilor

din Secţia Chirurgie Pediatrică, unde se află internată fata, evoluţia stării ei de sănătate este bună, pacienta fiind conştientă.

4 comentarii :

 1. :| infricosator, dar adevarat.. ce nu face lumea pt a face poze, dar totusi tre sa fii si atent, pana mea. m.ai lasat fara cuvinte cu vestea asta..  app frumos blogu si intersant.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pacat...avea doar 14 ani,sepregatea sa intre la liceu...

  RăspundețiȘtergere
 3. nu a fost decapitata...doar lovita la cap:-<

  RăspundețiȘtergere
 4. Dumnezeu sa o ierte :-<
  Am scris in celalat articol...

  RăspundețiȘtergere