miercuri, 17 iunie 2009

El i-a tatuat unei fete 56 de stelute pe obraz! Si e roman, zic englezii!


Kimberley s-a trezit cu 56 de stelute pe obraz, in loc de trei. Il acuza pe cel care a tatuat-o ca a nenorocit-o, dar el zice ca a fost un act consimtit.

Kimberley Vlaminck a platit 55 de lire sterline pentru tatuaj, intr-un atelier din orasul ei natal Courtrai, din Belgia. Acum, pretinde ca artistul care a facut desenul, un barbat de origine romana, se pare, nu a inteles ce ii spunea in franceza si engleza!

"Cred ca nu a inteles ce am vrut. Vorbea stricat engleza si franceza. I-am explicat in franceza si un pic in engleza, cand a parut ca nu intelege, ca vreau trei stelute langa urechea stanga", povesteste fata de 18 ani, care zice ca apoi a adormit.

Rouslan Toumaniantz, care conduce salonul The Tattoo Box, spune ca nu e adevarat si ca fata stia exact ce vrea.

"A fost treaza si s-a uitat in oglinda de cateva ori, pe masura ce faceam tatuajul", spune Rouslan, care da vina pe prietenul si tatal fetei, care s-ar fi infuriat cand au vazut-o, asa ca ea a dat vina pe el, cum ca ar fi drogat-o.

"A vrut 56 de stelute si atata are", spune artistul.

Operatia de indepartare a tatuajului costa 8.500 de lire sterline, dar si cea mai cea tehnologie o sa ii lase lui Kimberley urme albe si adanci pe toata fata.

Fata l-a dat deja in judecata pe barbat si ii cere daune morale si sa ii plateasca operatia. Politistii l-au anchetat pe Toumaniantz, dar au decis ca nu e un caz de competenta lor.

Sursa:http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu