sâmbătă, 6 iunie 2009

„Dacă falimentează Rapidul, iese război civil!”

Fanii giuleşteni îl ameninţă pe Copos, după ce acesta a fost acuzat de Fathi Taher că vrea să declare faliment pentru a scăpa de datorii.

Suporterii Rapidului au reacţionat vehement după ce Fathi Taher a anunţat, în ediţia de ieri a EVZ, că George Copos se pregăteşte să bage Rapidul în faliment pentru a nu-i mai înapoia iordanianului cele 8 milioane de euro pe care acesta le-a investit la „alb-vişinii”.

Gigi Corsicanu, liderul fanilor giuleşteni, consideră că fostul vicepremier riscă să declanşeze o adevărată revoltă socială dacă va recurge la această stratagemă. „Copos nu va avea niciodată curaj să bage Rapidul în faliment! Păi, dacă face asta, iese război civil! Nu poţi să te joci cu aşa ceva. Rapidul e un fenomen şi nu vom permite niciodată aşa ceva!”, a avertizat Corsicanu.

Dacă se va concretiza ideea lui Copos, Taher va pierde banii, dar cu preţul distrugerii echipei Rapid. Gruparea va fi ori retrogradată, ori silită să-şi vândă activele, pentru a plăti datoriile.

„Eu i-am zis lui Taher că o să-l «ardă» Copos!”


Liderul suporterilor rapidişti spune că s-a numărat şi el printre cei care l-au avertizat pe Fathi Taher despre pericolul de a face afaceri cu George Copos: „Noi, suporterii, nu vrem să fim masa de manevră a lui Copos şi a lui Taher. Să-şi rezolve între ei problemele financiare, pentru că numai ei ştiu care e adevărul. Când a venit la Rapid, eu l-am avertizat pe Taher. I-am zis să aibă grijă
, că o să-l «ardă» Copos, dar nu m-a ascultat. Zicea că e el deştept şi că nu poate să-l păcălească nimeni. Acum să-şi rezolve singur problemele! Dacă Taher va dori să vină şi să investească la Rapid, îl aşteptăm cu braţele deschise, dar problemele pe care le are de reglat cu George Copos nu ne interesează”.

S-ar putea ajunge în instanţă

Deşi la început era anunţat ca un parteneriat de succes care va face din Rapid o echipă de anvergură, mariajul dintre George Copos şi Fathi Taher s-ar putea încheia, până la urmă, în clasicul stil caragialesc, în sala de judecată.

Alexandru Bunea, ex-vicepreşedinte la Rapid şi unul dintre apropiaţii iordanianului, ne-a explicat ieri cum stau lucrurile: „Taher a plecat în străinătate cu a faceri. Urmează să ne întâlnim miercuri sau joi cu George Copos şi să încercăm lămurirea problemei. Fathi Taher are mai multe soluţii pentru a-şi recupera cele 8 milioane de euro pe care le-a investit la Rapid. Se poate ajunge chiar şi în instanţă, dacă George Copos nu vrea să colaboreze”. Bunea afirmă că, după experienţa nefericită de la Rapid, Fathi Taher nu vrea să mai audă de fotbal: „Vă spun sigur că Taher nu vrea să mai investească niciodată la Rapid şi nici la altă echipă. Vrea să-şi recupereze banii şi să uite această experienţă neplăcută”.

Deşi a fost atacat din toate părţile în ultimele zile, George Copos păstrează o tăcere posacă.

"Eu l-am avertizat pe Taher când a venit la Rapid. I-am zis să aibă grijă, că o să-l «ardă» Copos, dar nu m-a ascultat. Zicea că el este deştept şi că nu poate să-l păcălească nimeni!" - Gigi Corsicanu, liderul suporterilor rapidişti
RĂU-PLATNICI

Datoriile ameninţă să îngroape Rapidul

Fathi Taher nu este singurul care are bani de recuperat de la Rapid. SC Bronic Security, firma
care asigură paza pe stadionul Giuleşti, a dat în judecată clubul patronat de George Copos pentru neachitarea unor servicii
în valoare de 58.986 de lei
. De asemenea, Rapidul este chemat în instanţă şi de Anica Curcan, o persoană păgubită cu 1.650 de euro după ce a închiriat un apartament de trei camere Rapidului, iar gruparea giuleşteană nu şi-a respectat obligaţiile.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu