luni, 1 iunie 2009

Bătaie şi împuşcături, provocate de un tânăr în Moreni

Scandal, bătaie, urmărire ca în filme şi împuşcături. Aşa s-a încheiat distracţia la discotecă a unui tânăr de 28 de ani din Dâmboviţa. Acesta s-a încăierat cu agenţii de pază dintr-un local din Moreni, i-a ameninţat cu un cuţit, a lovit un poliţist, apoi a forţat cu maşina două filtre rutiere. Ca să îl poată opri, oamenii legii au tras patru gloanţe.

Scandalagiul a fost reţinut, dar susţine că a fost agresat de un poliţist şi vrea să facă plângere împotriva acestuia.

Bărbatul a mers la discoteca din Moreni împreună cu prietena. Înarmat cu un cuţit, s-a luat la harţă cu agenţii de pază.

"Ceilalţi băieţi au rămas în faţa uşii şi acolo a venit cu cuţitul să-i ameninţe (...) Că-i taie, că aia, că a început războiul", a declarat un martor.

Agenţii de pază ai localului au anunţat poliţia, iar un agent în civil a ajuns rapid la faţa locului.

"Primul poliţist sosit la faţa locului, după ce şi-a declinat calitatea, s-a legitimat, a fost lovit cu pumnul în zona feţei", a precizat Ioana Preda, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Scandalagiul a fugit apoi cu maşina. A fost oprit la intrarea în localitatea I.L. Caragiale, după ce a forţat două filtre rutiere iar agenţii care îl urmăreau au tras focuri de avertsiment. Bărbatul susţine însă că a fost agresat de poliţistul în civil şi că a fugit de frică. Acum, el este cercetat pentru ultraj, refuzul recoltării de probe biologice şi port ilegal de armă albă.Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu