joi, 28 mai 2009

Virgin pana la casatorie?

Abstinenta pana la casatorie este considerata de unii o practica invechita si daunatoare vietii de cuplu. Persoanele care vor sa fie virgine pana la casatorie sunt considerate demodate, ciudate si nu sunt in pas cu moda sexuala.

Atunci cand abstinenta nu este o forma fizica de a ne abtine de la contactul sexual si este mai mult o convingere, prima noapte de dragoste va fi una de neuitat pentru ca va intrece toate asteptarile.

Dupa primul contact sexual la o varsta frageda, cele mai multe persoane au un sentiment de vinovatie. El apare pentru ca una dintre componentele implicarii sexuale, cea afectiva sau fizica, are de suferit, informeaza Suite101.com.

A fi virgin

A fi virgin pana la casatorie inseamna, pentru cei mai multi, pastrarea pentru marea dragoste. Astfel, sentimentele, trupul si bucuria primului contact sexual se vor afla in cea mai pura stare a lor.

Sexologul american Steven Barnhart a spus ca sexul inseamna, pentru unele persoane, o dovada a credintei si devotamentului pentru partenerul nostru.

Tocmai de aceea, dupa casatorie, cand exista prima dovada a stabilitatii emotionale, exista persoane care vor sa isi arate si aprecierea fizica totala.

Mai mult, virginii pana la casatorie sunt persoane care vor sa isi asume consecintele contactelor neprotejate in interiorul familiei. Abstinenta este compensata insa cu o stransa legatura afectiva.

Comunicarea si cunoasterea celorlalte practici, in afara de cele sexuale, sunt cele mai importante lucruri pentru cuplurile care vor sa experimenteze sexul dupa casatorie.

A nu fi virgin

Sexul inainte de casatorie este de fapt o incercare de cunoastere si de stabilire a compatibilitatii intre parteneri. Exista cupluri care se despart pentru ca nu sunt compatibile in pat si tocmai de aceea sexul inainte de casatorie devine foarte important.

Mai mult, tentatiile exterioare relatiei tale cu partenerul nu vor mai exista pentru ca placerile sexuale sunt asigurate deja de actualul partener.

Rezolvarea oricarei probleme de ordin fizic intre parteneri va intari legatura intre ei, iar toleranta si implicarea in relatie vor fi totale.

Sexul inainte de casatorie mai inseamna si experiment. Mai multi parteneri sau mai multe practici sexuale iti vor forma gustul pentru ceea ce iti place in pat si ce vrei sa primesti.

"A fi deja implicat intr-o relatie, in toate formele legale, si a nu fi multumit de partea sexuala este un lucru care dauneaza sanatatii mentale", a spus medicul american Barnhart Ph.D.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu