luni, 25 mai 2009

Reprezentanta României la Miss Universe va fi aleasă pe 27 iunie

Reprezentanta României la concursul Miss Universe 2009 va fi aleasă pe data de 27 iunie, finala marii competiţii internaţionale de frumuseţe urmând să aibă loc pe 23 august, în Bahamas.
Între 22 mai şi 11 iunie au loc înscrierile pentru faza naţională a Miss Universe 2009, la care pot participa tinere cu vârsta cuprinsă între 18 şi 27 de ani. Potrivit organizatorilor fazei naţionale, câştigătoarea Miss Universe România va avea şansa de a reprezenta ţara noastră la concursul internaţional, pentru prima dată după 11 ani.

Probele concursului vor consta în defilarea concurentelor în vestimentaţie de zi, costum de baie, costum popular, rochie de seară şi un interviu de evaluare a personalităţii. "Concurentele trebuie să dea dovada unei bune moralităţi, să fie inteligente, frumoase, cu o condiţie fizica excepţională, să aibă stil personal bine definit, să fie carismatice şi cu tărie de caracter", potrivit site-ului organizatorilor.

Premiile concursului din România au o valoare totală de peste 100.000 de euro.

Miss Universe este un concurs de frumuseţe organizat anual de Miss Universe Organization, firma deţinută de Donald Trump din 1996. Din 2003, postul de televiziune NBC a câştigat drepturile de difuzare ale concursului. În prezent, titlul "Miss Universe" este deţinut de Dayana Mendoza, din Venezuela.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu