luni, 25 mai 2009

I-a supt veninul din nas câinelui pentru a-i salva viaţa

Un american s-a văzut pus într-o situaţie dificilă când a văzut că viaţa câinelui său este pusă în pericol după ce acesta a fost muşcat de nas de un şarpe cu clopoţei, în spatele casei.
Bobby Jenkins, din Wyoming nu a rezista să se uite nemilos la suferinţa la care era supus animalul său de companie, Tank şi a decis să-i salveze acestuia viaţa. Astfel, bărbatul a început să sugă fără să stea pe gânduri, veninul din nas animalului. Bobby şi-a dus mai apoi căţelul la veterinar, însă în acest timp a început să se simtă rău, fiind şi el transportat la spital. Acolo bărbatului i-a fost administrată o doză de antivenin, dar pentru a înlătura definitiv efectele veninului, americanul a avut nevoie patru fiole pentru care a fost nevoit să plătească 14.000 de dolari.

În ciuda eforturilor depuse de stăpân, câinele a trecut prin "transformări" groaznice. Capul i s-a mărit de trei ori faţă de mărimea reală, dar după ce a primit şi el antivenin se află în afara oricărui pericol. Bobby Jenkins nu regretă gestul său şi este fericit că Tank îi este din nou alături.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu