sâmbătă, 30 mai 2009

Criminaliştii lucrează la portretele robot ale hoţilor de la banca jefuită din Constanţa

Ancheta continuă la Constanţa, la o zi după jaful armat de la sediul Băncii Carpatica. Criminaliştii lucrează la potretele robot ale celor doi hoţi, în timp ce în oraş au fost instalate filtre rutiere.

Cercetările de la bancă s-au încheiat vineri seară, urmând ca de săptămâna viitoare instituţia să îşi reia programul normal. Au fost audiaţi toţi angajaţii, martorii şi singurul client care se afla în interiorul băncii în momentul jafului.

De asemenea, au fost analizate şi verificate toate imaginile surprinse de camerele de luat vederi. Poliţiştii cred că este vorba şi despre un al treilea complice, un bărbat care i-a aşteptat pe hoţi într-o maşină din parcarea aflată în spatele blocurilor din apropiere. Din acest motiv, un autoturism este dat acum în urmărire.

Poliţiştii au declarat că au suficiente detalii despre cei doi hoţi şi cred că în cel mult câteva zile îi vor putea identifica. La ieşirile din oraş au fost instalate filtre, iar ancheta este condusă de doi specialişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR.

Doi bărbaţi mascaţi au intrat, vineri dimineaţă, într-o bancă din centrul oraşului Constanţa unde au imobilizat paznicul şi au ameninţat o casieră. Femeia le-a dat 69.000 de lei, iar hoţii au dispărut cu banii. Totul s-a întâmplat în aproximativ 30 de secunde.


eMAG - Furnizorul solutiilor complete!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu